QUIROMASSATGE.

Amb més de vint-i- cinc anys d’experiència, les sessions de quiromassatge QUIMIBA combinen tècniques de QUIROMASSATGE SUEC, MASSATGE TAILANDÈS i TREBALL EN PUNTS GALLET.

Els efectes beneficiosos del quiromassatge estàn ampliament demostrats i inclouen l’augment de la relaxació per alliberació d’endorfines, l’eliminació de tensions musculars, rigidesa i bloquejos en la mobilitat corporal, i la millora de la circulació sanguínea i del sistema limfàtic.

Per augmentar la profunditat del tractament i la persistència en el temps dels seus efectes beneficiosos, el quiromassartge es pot combinar amb cupping, bambuteràpua i/o embenat neuromuscular.

Cada sessió de quiromasstge dura entre 1 i 2 hores, en funció de les necessitats del moment i de la fase del tractament.

TRACTAMENTS SPA

QUIMIBA ofereix una sèrie de tractaments SPA d’autor que potencien el benestar i la bellesa:

-Ritual corporal premium pell de seda

El Ritual PREMIUM Pell de Seda és un complet tractament que comença amb un massatge relaxant i revitalitzant a tot el cos amb oli d’essències cítriques que restableix l’equilibri físic i mental. Seguidament, es realitza un peeling de sal marines amb aroma d’espígol, per exfoliar la pell de tot el cos i treure les impureses. A continuació es completa el ritual PREMIUM Pell de Seda amb un recobriment corporal nutritiu d’àloe vera, obtenint una pell hidratada i suau. Finalitza el ritual amb una infusió reconfortant.

Tot el ritual es realitza amb els productes de la prestigiosa firma ALOHA NATURA.

Descobreix una experiència de benestar amb efecte regenerant i hidratant intensiu, que redefineix la textura de la pell, li aporta lluminositat i revitalització a la pell i afavoreix la regeneració natural del cos

-Ritual detox amb argila i reflexologia podal

Recobriment d’argila micronitzada beige: amb efectes antiinflamatoris, regulador de l’excés de calor, purificant de la pell, indicat pel tractament de la “pell de taronja”, varius i efectes de cames cansades, efectes que es veuen potenciats per el treball sobre el sistema nerviós de la reflexoteràpia.

Combinat amb una sessió de reflexologia podal que t’ajudarà a aconseguir l’autoregulació de l’organisme per si mateix a través de l’estimulació dels punts reflexos del nostre cos, que estan ubicats a la planta del peu.

Les seves aplicacions són múltiples, tant a nivell orgànic com emocional: problemes digestius, restrenyiment, mala circulació, insomni, dolors d’esquena, ansietat, estrès, etc.

-Ritual Massatge circular

Aquest tractament d’autor, combina l’efecte d’una mascareta facial purificadora d’argila o de carbó,  amb elements de reflexologia, osteopatia i massatge tailandès que actuen en els punts i les estructures d’acumulació de tensió per alliberar-la i alhora t’ajuda a recuperar la teva energia.

El massatge s’aplica amb diferents olis essencials d’acord amb les teves preferències o necessitats, per exemple, d’espígol per relaxar, de citronella, netejador i activador, de gingseng, restaurador d’energia, entre d’altres.

-Ritual Massatge Hawaià

El massatge lomi  lomi és un massatge profund i rítmic que mitjançant les mans i els avantbraços, els  colzes i els punys produeix uns moviments harmònics de forma ferma i agradable. Lomi Lomi relaxa el sistema nerviós, augmenta la circulació i crea un sentit tangible de benestar.

És molt aconsellable per mantenir la salut i alleugerir el dolor de les lesions i malalties debilitants, sent un dels massatges més demandants del moment.

En el massatge Hawaià les sensacions són molt més importants que el treball purament muscular. Dins la filosofia Huna, tots formem part de la font universal d’energia, i tota malaltia o dolència són bloquejos de dita energia. Amb aquesta intenció, el massatge Hawaià o Lomi-Lomi flueix sobre el cos com les onades del mar, amb moviments suaus, rítmics i profunds. Com que incideix sobre múltiples punts sensibles del cos, el massatge lomi lomi nui, aconsegueix que el cervell es deixi endur pel seu ritme, retornant-nos a la nostra autèntica natura.

Embenat Neuromuscular o Tàping neuromuscular:

El Tàping es un tipus d’embenat autoadhesiu que es pot aplicar per augmentar els efectes d’un massatge, un entrenament, o com a ajuda en procesos de rehabilitació.

El principal aventatge de l’embenat neuromuscular es que els seus efectes es mantenen constants durant dies. A més a més, al ser un embenat autoadhesiu reacciona automàticament als moviments del cos, adaptant la seva intensitat i efecte a les postures o tensions que provoquen malestar.